Новогодишен концерт на площад Александър Батенберг
Новогодишен концерт на площад Александър Батенберг / netinfo

Българската национална телевизия /БНТ/ организира тази вечер традиционния Новогодишен концерт на площад "Александър Батенберг", наречен "Сцена под звездите". Това съобщиха от медията.

В програмата ще участват любимците на младата публика "Ъпсурт", както и Д2, Стоян и Елица, "Жоро Борисов бенд", Васил Найденов, Ивана и циганският духов оркестър "Братя Ангелови".

Водещи на празничната проява ще бъдат Валентина Войкова от сутрешния блок на телевизията и актьорът Христо Мутафчиев. За най-издръжливите програмата ще приключи с дискотека и караоке.

Във връзка с провеждането на Новогодишния концерт на БНТ от Столичната община съобщиха, че се въвежда временна организация на движението на площад "Княз Александър Първи".

До 12.00 ч. на 1 януари се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по бул. "Цар Освободител" /между пл. "Независимост" и ул. "Г. С. Раковски"/, по ул. "Аксаков" /между ул. "Г. Бенковски" и ул. "Дякон Игнатий"/, по ул. "Дякон Игнатий" /между ул. "Аксаков" и бул. "Цар Освободител"/, по ул. "Княз Александър Първи" /между ул. "Гурко" и пл. "Княз Александър Първи/, по ул. "Съборна" /между ул. "Княз Александър Първи" и ул. "Леге"/, по ул. "Леге" /между ул. "Съборна" и бул. "Цар Освободител"/.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превознисредства до 12.00 ч. на 1 януари 2008 г. на паркинга на пл. "Княз Ал. Батенберг", по бул. "Княз Александър Първи" /между пл. "Независимост" и бул. "Васил Левски"/ и по ул. "Княз Александър Първи" /между ул. "Московска" и пл. "Княз Александър Първи"/.