Николай Василев се среща със секретари на общини
Николай Василев се среща със секретари на общини / netinfo
Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще се срещне в Габрово с представителите на Националната асоциация на секретарите на общини. На срещата министър Василев ще запознае участниците с приоритетите на МДААР през 2007 г. След това той ще участва в дискусия с областните управители и кметове на общини от Северен централен район за планиране.

Сред обсъжданите теми ще бъдат приоритетите на министерството през 2007 г. и партньорството с регионалните и местните администрации по отношение на подобряването на обслужването, развитието на електронното правителство, изпълнението на ангажиментите по проекта за транслитерация “Разбираема България”.

На форума ще бъдат представени и новите инициативи, които МДААР предвижда за тази година, обединени в програмата “Освежи администрацията 2007”. Ще бъдат показани и електронната визитна картичка на България, новият двуезичен административен атлас на страната и информационната брошура “Моите нови права след 1 януари 2007”, изработени от МДААР.