Непълнолетни момичета предлагали секс в бардак в Пловдив
Непълнолетни момичета предлагали секс в бардак в Пловдив / netinfo

Непълнолетни проститутки на 17 години са работили в разбития вчера от полицията бардак на Бунарджика, съобщиха от прокуратурата. Сред жриците е имало и такива на 44 години.

Общо 10 проститутки са работили в дома, който се намира на ул.”Никола Петков” 16. Собствениците на къщата са я отдали под наем и не са подозирали, че тя е превърната в бардак.

Разследващите са установили, че публичният дом е работел от 10 месеца. Клиентите са избирали секс партньорка на 2-я етаж. Парите за извършваните в 5-те спални на първия етаж услуги са били прибирани от 25-годишен мъж, който е пребивавал там постоянно. Както Дарик съобщи още вчера, той и двамата му “съдружници” – на 21 г. и на 48 г., са в ареста.

От прокуратурата нямат данни жените, които са работили за тях, да са проституирали по принуда. 22-годишната Ивелина Мерова, която отваряше вратата на разбития бардак, отрече да е продавала тялото си. Младата жена заяви, че къщата е наета от нея, за да прави купони с приятели. Тя твърди, че полицията е конфискувала „Мерцедес” и е запечатала БМВ, собственост на нейните “гости”.

Други новини от Пловдив