Неправоспособна шофьорка помете четирима човека
Неправоспособна шофьорка помете четирима човека / netinfo

Три деца и една жена са блъснати от неправоспособна шофьорка, която избяга от местопроизшествието в гр. Баня. Друг водач без книжка рани трима младежи в село Устина.

24-годишна жена от Карлово е причинила катастрофата, при която са ранени три момиченца - на 5, на 8 и на 16 години, и 50-годишна жена, която е била с тях. Инцидентът е станал при потеглянето на форда, управляван от неправоспособната карловка. Съпругът й, който е бил на улицата, веднага се качил на шофьорското място в колата и заедно с жена си потеглил по пътя за село Бегунци. Роднини на пострадалите са ги последвали с личните си автомобили, съобщават от пловдивската полиция. Извън Баня те настигнали форда, но семейството не било вече в него.

Колата е била потрошена с метални пръти от разгневените близки на пострадалите деца.

Малко по-късно служители от РПУ-Карлово открили виновничката в къща в близко село. Установено е, че тя няма свидетелство за правоуправление.

16-годишното пострадало от катастрофата момиче е настанено в болница с контузни рани в главата и корема. Другите две деца и жената са на домашно лечение под лекарски контрол.

Още един водач без книжка причини катастрофа миналата нощ и рани себе си и двамата си спътници. 21-годишният младеж от Устина се блъснал в електрически стълб при преминаване с висока скорост на наводнен пътен участък.

Други новини от Пловдив