НДСВ отговаря в интернет как да усвояваме пари от еврофондовете
НДСВ отговаря в интернет как да усвояваме пари от еврофондовете / netinfo
НДСВ предоставя безплатен електронен адрес на интернет сайта на партията, на който всеки може да задава въпроси за изготвяне и кандидатстване за проекти, финансирани от фондовете на ЕС. Това съобщи заместник-председателят на НДСВ Пламен Панайотов на организирания от партията семинар „Европейски перспективи” за София и Софийска област.

Пред форума лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски каза, че разясняването на начина за усвояване на средствата от европейските фондове е необходима инициатива. Пламен Панайотов посочи, че информационната кампания на НДСВ цели да покаже на ясен и достъпен език на българските граждани, че европейската интеграция не спира до 1 януари 2007 г. След получаването на членството ни, основната задача е ЕС да дойде в България, каза Панайотов.

Най-голям интерес на семинарите в страната до момента е бил проявен към темите за земеделието и възможностите за подпомагане на млади фермери, за регионалното развитие, конкурентоспособността на българската икономика и развитието на малкия и средния бизнес, човешките ресурси.