Легендата на Левски и българския футбол Наско Сираков е постъпил в болница, съобщава Gong.bg.

Според информация на Gong.bg, тази сутрин Сираков е станал около 5 часа. Чувствал се е зле, повръщал е. Малко след това той е откаран в болницата, където е приет в Неврологична клиника.

Директорът на болница „Света Анна" д-р Славчо Близнаков, където Сираков е настанен, заяви за Нова телевизия, че състоянието му е стабилно:

„Той е приет със симптоми за главоболие и виене на свят. Това са симптоми, които могат да се дължат на редица заболявания, някои от които действително сериозни. Той е приет за диагностично уточение и лечение. В момента състоянието му е стабилизирано - ясно, съзнание, контактен е, адекватен е, с чувство за хумор. Смее се, няма сериозни оплаквания. Има още диагностични мероприятия, които трябва да направим, за да бъдем сигурни."

Д-р Близнаков коментира и появилата се информацията, че бившият футболист е прекарал лек инсулт.

„При инсулта има органични увреждания. Досега при него не са установени увреждания, дължащи се на инсулт. Той ще остане още няколко дни в болницата с цел извършване на допълнителни изследвания. Оплакванията в момента почти са изчезнали", поясни лекарят.