/ nova.bg
На всяка възраст можеш да станеш за резил, коментира бизнесменът
Собственикът на efbet Цветомир Найденов не скри възмущението си от поведението на журналиста Сашо Диков, който вчера се опита да връчи акциите на премиера Бойко Борисов по поръчка на Васил Божков, а след отказа ги отнесе на "Герена". Найденов се пита дали е редно, като си вуйчо на член на "ОПГ Череп", да правиш интервюта и предавания за Божков.

"111 място по свобода на словото...това не знам как го изчисляват, но на мен ми прави впечатление следното : тези, които най-много пискат за това, те най-много не работят коректно. Да вземем за пример Сашо Диков. Вуйчо е на Йоанна Христова, арестуваната за член на ОПГ Череп... вуйчо!!! Та идва този радетел на Истината някъде преди Коледа в офиса да ми прави интервю, че Шефът на племенничката му ни плаши с убийство...ТОЙ ни търси за интервю по времето, когато никой не знаеше Истината за Черепа. Та идва Сашката и започва да ми задава въпроси от медийната помия, с която ни заливаше Черепа октомври, ноември и декември... викам си, добре...явно такъв му е стила... обаче ! Казвам му аз : Сашо, имаме сигнали за Черепа за данъци, убийства, побои....рекети.. Сашо не обръща внимание😉 На мен ми дреме, аз си казвам Истината и ако ще да дойде да ме интервюира и вуйчото на Черепа....не ми пука! Та в мен възниква един банален въпрос : като си вуйчо на някого от ОПГ Череп... редно ли е да правиш предавания за Черепа, да го защитаваш, да носиш акциите на Черепа...", коментира в профила си във Фейсбук бизнесменът, който преди месеци разкри, че е заплашван заедно с брат с убийство от укрилия се в Дубай хазартен бос, на когото са повдигнати 11 обвинения от прокуратурата.

"Преди да разбера, че е Вуйчото на ОПГ Череп, можех да се закълна, че е взел пари...сега вече разбирам защо всичко е толкова едностранно и безкритично към Черепа.... после пискаме, че сме на 111 място 😂😂😂 На всяка възраст може да стан еш за резил .... жалко! Защо не каза още преди да дойде за интервю, че е вуйчо на личната секретарка на Черепа и дългогодишна любовница също така... Черепа ли го изпрати тогава, както вчера го изпрати да носи акциите на Левски??? Що за журналистическа етика???", възмутен е Цветомир Найденов от поведението на Диков.