Награждават с почетен знак за лидерство Ахмед Доган
Награждават с почетен знак за лидерство Ахмед Доган / Sofia Photo Agency, архив

Почетният знак за лидерство „Стефан Стамболов" ще бъде връчен на д-р Ахмед Доган, акад. Светлин Русев и кмета на Бургас Димитър Николов.

На почетния председател на ДПС Ахмед Доган знакът ще бъде връчен за личен лидерски принос към държавността. На доайена на българските художници и колекционери акад. Светлин Русев - за личен лидерски принос в духовността. На кмета на община Бургас Димитър Николов - за личен лидерски принос в местното самоуправление.

14 изселнически организации в Турция подкрепят ДПС и Ахмед Доган

Връчването на наградите ще се състои по време на Десетата научна сесия по проблеми на лидерството, която е на тема: „Качества на личността и лидерски практики". Форумът ще се проведе на 11 февруари в Националния военноисторически музей.

Досега с Почетния знак „Стефан Стамболов" са отличени президентите Желю Желев и Георги Първанов, патриарсите Максим и Неофит, министър-председателят Бойко Борисов, кметът на София Йрданка Фандъкова, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, акад. Антон Дончев, проф. Андрей Пантев, вицепрезидентите ген. Ангел Марин и Маргарита Попова, вицепремиерът Ивайло Калфин.

Източник: БГНЕС