/ Thinkstock/Getty Images
Той водел полускитнически начин на живот, самонастанявал се на различни изоставени места
Районна прокуратура-Пловдив наблюдава бързо производство за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от обвинението.

На 4 март в Пловдив, пред магазин за хранителни стоки мъж на 30 г., минал покрай млада жена с бебешка количка и без никакъв повод й нанесъл удар с шамар в главата.

Действията му били заснети от охранителна камера и впоследствие разпространени в социалните мрежи. Проведени са били издирвателни мероприятия от служители на ОД на МВР-Пловдив, под надзора на Районна прокуратура-Пловдив, вследствие на което извършителят е установен няколко часа по-късно.

Задържаха мъж, опитал да подпали приятелката си (ВИДЕО)

Той водел полускитнически начин на живот, самонастанявал се на различни изоставени места и бил задържан в гараж
, находящ се на бул. „Христо Ботев“. Той е криминално проявен и е задържан за срок от 24 часа.

Действията по разследването продължават. По делото са събрани данни, че това не е единична проява на мъжа. Установяват се и други жени, които същият е удрял по хулигански подбуди.

Под надзора на Районна прокуратура-Пловдив са проведени процесуално-следствени действия - разпити на свидетели, приобщени са веществени доказателства и други.

И в този момент продължава активното разследване по случая, като действията на разследващите органи са съгласувани с наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура-Пловдив. Предстои да му бъде повдигнато обвинение.