Мъж си нанесе над 30 удара с нож
Мъж си нанесе над 30 удара с нож / netinfo

35-годишен мъж е в критично състояние, след като си нанесе повече от 30 удара с нож, съобщиха за Дарик радио от Спешна помощ в Габрово. Инцидентът е станал в понеделник около 19 часа в семейното жилище на мъжа в Трявна.

По неофициална информация майката на пострадалия членувала в секта и често настоявала синът й да изпълнява заедно с нея различни ритуали, което било повод за пререкания.

Според източник на Дарик снощи точно преди да се разиграе трагедията, жената и нейният син отново започнали да спорят на религиозни теми. Мъжът взел ножа и започнал да си нанася удари. Майката и бабата се хвърлили върху него, опитвайки се да го спасят. Тогава по-младата жена също била наранена, но след оказана й спешна медицинска помощ е освободена.

Мъжът успял да се прободе повече от 30 пъти като единият от ударите е в непосредствена близост до сънната артерия. По пода на стаята е имало разпръснати опаковки от диазепам, научи Дарик. Пострадалият е опериран и настанен за лечение в Реанимация на Габровската областна болница.

Други новини от Габрово