Младеж отвлече бившата си приятелка
Младеж отвлече бившата си приятелка / снимка: Dariknews.bg
Младеж отвлече бившата си приятелка
80413
Младеж отвлече бившата си приятелка
  • Младеж отвлече бившата си приятелка

Задържан е младеж, отвлякъл млада жена.

Сигналът за инцидента бил подаден от жена от Търговище. Тя обяснила, че 21-годишен неин съгражданин я заплашил, извлякъл я от автомобила й и тръгнал с колата, в която все още се намирала 23-годишна й приятелка.

Запознати казаха пред Дарик, че 23-годишната жена била бивша приятелка на младежа. Двамара били разделени от известно време.

Мъжът принудил пътничката да остане в колата и се отправил в неизвестна посока.
Веднага били предприети действия за установяване на автомобила, криминалистите от Търговище подали сигнал и към колегите си от ОДМВР - Русе.

В крайна сметка издирваната кола била забелязана в село Писанец, натам били насочени служителите на РУ - Ветово, както и съвместни екипи от Русе и Търговище. Те извършили оглед на откритата кола и последващи процесуални действия.

Криминалистите продължили работа по издирването на мъжа и жената на територията на селото.

Междувременно на тел. 112 постъпил сигнал от кмета на селото, че момиче е паднало от прозорец на стая в къща за гости. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи установили, че това е отвлечената 23-годишна жена.

Тя била настанена в русенската болница с контузии и порезни рани, извършена й е спешна операция. В същата къща е бил открит и 21-годишния младеж, с порезни рани по ръцете. Оказана му е спешна помощ. По първоначална информация той се е самонаранил.
Заведено е досъдебно производство. Младежът е задържан за срок до 24 часа в ОД МВР - Русе.

Случаят е докладван в прокуратурата. Работата на разследващите продължава.