Митьо Очите не е идвал в съзнание
Митьо Очите не е идвал в съзнание / DarikNews.bg, архив

Димитър Желязков, известен с прякора Митьо Очите, който беше прострелян на 8 юни вечерта в "Слънчев бряг", е на апаратно дишане, а пулсът и кръвното му вече са с по-добри показатели. Все още се поддържат в нормите с помощта на медикаменти, но при минимални количества, съобщиха източници на Дарик.

Проговори управителят на ресторанта в Слънчев бряг след сблъсъка с Митьо Очите

От постъпването му в отделението по реанимация на бургаската болница, с пет куршума в тялото, при масовата престрелка в Слънчев бряг, той е под въздействието на лекарства. Седирането му е било наложително, предвид раните и двете операции, които му бяха извършени. Утре предстои за пореден път да бъде "отворен" за операция.

Единственият обвиняем след стрелбата в Слънчев бряг остава в ареста

До преминаването на поредната операция обаче Митьо Очите трябва да се поддържа изкуствено в безсъзнание. Тежките кръвоизливи са овладени на този етап. Прелятата кръв в тялото на простреляния е над 30 литра. Лекарите изчакват да премине следващия критичен период, шансовете му вече са по-големи. Травмите му са на бял дроб, корем, пикочен мехур и крайник. Един от куршумите е все още в тялото му.

Други новини от Бургас