Маскирани пребиха земеделски производител от Михалци
Маскирани пребиха земеделски производител от Михалци / снимка: DarikNews.bg, архив
Чуйте какво разказа семейството за инцидента
52362
Чуйте какво разказа семейството за инцидента
  • Чуйте какво разказа семейството за инцидента

Земеделски производител от село Михалци, община Павликени, е бил пребит тази нощ в леглото си, съобщиха за Дарик от семейството на пострадалия. Новината бе потвърдена и от директора на Областната дирекция на МВР във Велико Търново комисар Живко Коцев.

Снощи около 22.30 ч. двама облечени в черни дрехи и с качулки мъже нахлули в къщата на Борис Ганев. Единият от нападателите вързал и набил 66-годишната майка на фермера, а другият го нападнал с бухалка, докато спял.

„Баща ми е настанен във великотърновската болница със счупени десен крак и дясна ръка и прорезни рани от нож по краката и главата”, разказа дъщерята на пребития човек. Тя добави, че мъжът е получавал заплахи от друг човек, че ще му бъдат счупени краката и ръцете, но не пожела да коментира защо, тъй като предстоят следствени действия.

По информация на Дарик обаче става дума за спорове, свързани с пряката дейност на Борис Ганев, който обработва около 400 декара земя. Комисар Живко Коцев каза, че пострадалият човек ще бъда разпитан веднага, след като се почувства по-добре.