От "Изправи се БГ! Ние идваме" залагат на икономисти, финансисти и юристи за предстоящите избори
"Мутрите не са си отишли от управлението, те са добре разположени в етажите на властта. Битката с тях не е приключила. Предизвикателството е в следващият парламент мнозинството да се състои от формациите на промяната". Това коментира пред журналисти в централата на формацията, председателят ѝ Мая Манолова.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" залагат предимно на икономисти, юристи и финансисти за водачи на листите за изборите на 14 ноември.

Манолова заяви, че ще имат и нови лица, сред които проф. Минчо Христов, както и адвокатът Минчо Спасов. "Имаме и много икономисти и финансисти. Имаме и енергийни експерти", каза Манолова.

Манолова: Между 72 и 167% е увеличението на цената на природния газ за домакинствата

Тя посочи, че са в разговори с ПП "Продължаваме промяната" и "Демократична България" за подписване на споразумение и определяне на приоритети, които да залегнат в следваща управленска програма.

Манолова заяви, че основен акцент в програмата ще бъде подкрепата за домакинствата, за уязвимите групи, за малкия и средния бизнес. Слоганът на кампанията ще бъде "Мутри вън!".

Мая Манолова призова служебното правителство да спре износа на ток

"Мутрите не са си отишли от управлението, те са добре разположени в етажите на властта. Битката с тях не е приключила. Предизвикателството е в следващият парламент мнозинството да се състои от формациите на промяната", каза Мая Манолова.
БТА