/ ThinkStock/Getty Images
От година и половина 6-годишният Гого е диагностициран с болест на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво. Досега е преминал през две сложни и тежки операции. В момента състоянието му е влошено и не позволява скорошни тежки интервенции, съобщи NOVA.

Лечението е скъпо и продължително, затова и родителите му имат нужда от помощ. В официалната страница "Заедно за Георги" във Facebook е качена цялата информация. Последната публикация разказва и за състоянието на Гого към момента. 
 
"Миналият месец бяхме в Турция, където Гого беше прегледан от детски неврохирург по препоръка на детския хирург. Беше направен МР и назначено лечение с медикаменти. Бяхме уведомени, че след приключване на медикаментозното лечение ще трябва да ни хоспитализират. От предишната програма имаме остатък, който беше в размер на 5 240 евро, защото докторите прецениха да направят единствено МР резонанси. А КТ, ревизия на операцията и кръвни тестове ще направят на детето при постъпването в болницата. Този остатък покрива част от нещата, които ще бъдат направени, но за съжаление ще имаме нужда от Вашата подкрепа, понеже детето не се влияе от лекарствата и са му назначени допълнително ректална биопсия и колонография.

Трябва да заплатим отделно 15 дни болничен престой, при който ще бъде направено пълно изчистване на червата и ще приемаме необходимите медикаменти.

Молим Ви, най-сърдечно да подадете силно ръка на нашето момче със споделяния или дарения. Сумите за лечението са непосилни за семейството. А пътят на Гого ще е дълъг и тежък.

За пореден път отправяме към Вас безкрайни благодарности за това,че не спирате да вярвате в доброто,в здравето на Гошко и с това Вие му давате глътка надежда, подкрепа, помощ и вяра".


Можете да дарите по следните начини:

Дарителска сметка в банка ДСК

IBAN

BG03STSA93000029009050

BIC:STSABGSF

С титуляр Георги Стоянов Стоянов

PayPall - silviaronkova191@gmail.com

REVOLUT -  @silviq8rkm