Лъчезар Иванов остава лекар на Борисов
Лъчезар Иванов остава лекар на Борисов / снимка: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Лъчезар Иванов остава лекар на Борисов
31120
Лъчезар Иванов остава лекар на Борисов
  • Лъчезар Иванов остава лекар на Борисов

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, който освободи ръководните постове в парламента, заяви, че единствената му вина е прекалената му емоционалност. Иванов подаде оставка след скандал заради опит да спре телевизионен репортаж за охолния живот на него приятел-митничар. Депутатът допълни, че отношенията му с премиера Бойко Борисов са „прекрасни" и ще продължи да му бъде лекар. Иванов допълни, че не се чувства като аутсайдер в парламентарната група на ГЕРБ. Ето какво още каза Лъчезар Иванов:

„Мога да кажа с ръка на сърцето - създател съм на сдружението и на партията ГЕРБ. Тук всички тези колеги, както се казва обикалях по страната, така че никога на мога да се почувствам в тази роля. Има моменти, в които трябва да се отдръпнеш, да се концентрираш, да събереш сили. Мисля, че всяко зло, както е казал народът е за добро. Това ще ми даде възможност аз да обмисля нещата още по-добре, да се концентрирам. Няма драма. Човек трябва да посреща нещата с достойнство и когато е сбъркал трябва да направи крачка назад".

Къде сбъркахте вие?

Моята емоционалност, защото аз мога да кажа, че никога няма да предам приятел или да предам хора, на които аз вярвам и познавам. България е правова държава. Нещата ще станат ясни. Нека отмине малко време. Изприказваха се много приказки, но така е.