Корнелия Нинова
Корнелия Нинова / БСП за България
"БСП за България" избра председател и ръководство на парламентарната си група в 45-тото Народно събрание, съобщи пресцентърът на партията.

След проведено съвместно заседание на Политическия съвет на коалиция от партии "БСП за България" и Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, и след проведено общо събрание на парламентарна група на "БСП за България", участниците взеха решения, сред които: за председател на парламентарната група на "БСП за България" бе избрана Корнелия Нинова, за зам. - председател на 45-тото Народно събрание да бъде предложен Кристиан Вигенин, бе гласувано и ръководството на парламентарната група, се посочва в съобщението.

Как ще протече първото заседание на 45-ото Народно събрание

От пресцентъра информират още, че за зам.-председател по организацията и дейността на парламентарната група е избран Георги Свиленски; зам.-председател по законодателната дейност - Крум Зарков; зам.-председател по парламентарен контрол - Атанас Зафиров; зам.-председател по взаимодействие с другите парламентарни групи, синдикати, работодатели и граждански структури - Христо Проданов.