/ БТА
Лидерът на БСП Корнелия Нинова упражни правото си на вот. Тя гласува машинно в 48-ма секция в 25-то училище "Д-р Петът Берон".

Нинова заяви, че е изненадана, че толкова рано има толкова висока избирателна активност. И призова българите да гласуват. „Моментът е решаващ за България. Излезте и гласувайте, не оставяйте някой друг да взима решения за настоящето и бъдещето на семействата ви и децата ви“.

„Аз гласувах за промяна и стабилност, да излезем от дъното на всички мрачни класации, за подредена, стабилна и социална България, която няма да остави никого сам в кризата и ще се погрижи за всеки“, заяви още Нинова.

„Гласувах за здрав и образован народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода, яде чиста българска храна. Гласувах за справедлива България, за да има чувство за справедливост, бъдеще за народа и децата ни. Това е възможна промяна. Зависи от всеки един от нас. Затова отново призовавам - не се страхувайте, излезте и гласувайте за настоящето и бъдещето на децата си и на България.”, подчерта Нинова. 

Нинова поздрави всички, които днес празнуват католическия Великден.