Кола на НСО удари леко джипа на премиера в Благоевград?
Кола на НСО удари леко джипа на премиера в Благоевград? / снимка: DarikNews.bg, Дарик-Благоевград, Любима Калпачка, архив

Лек пътен инцидент е претърпял министър-председателят Бойко Борисов при посещението си в Благоевград в късния следобед в петък.

Джипът на премиера, шофиран лично от него, бил ударен отзад от пилотната кола на НСО. Инцидентът станал на кръговото кръстовище на бул. "Иван Михайлов" на път за стадион "Христо Ботев", съобщава БГНЕС.

Пред bTV обаче от НСО отрекоха на територията на страната да е ставал пътен инцидент с участието на техен служебен автомобил.

По информация на БГНЕС, премиерът пътувал за Благоевград, за да открие основно реконструирания спортен комплекс "Пирин". Борисов пътувал в джипа на пристигане в Благоевград. Към 18.15 часа тръгнал за стадион "Христо Ботев", на който е ремонтирано осветлението.

Премиерът лично подкарал джипа към стадиона. На кръговото кръстовище премиерът объркал пътя и вместо да завие надясно по "Владо Черноземски", продължил направо по "Иван Михайлов". Когато видял, че пилотната кола на КАТ завива надясно, премиерът рязко спрял и тогава бил ударен от ескортиращата го кола на Националната служба за охрана.

На джипа на премиера и на автомобила на НСО са нанесени леки материални щети.

След като открил обновения стадион, премиерът отново седнал на шофьорското място, за да шофира лично към София.

Националната служба за охрана отрече на територията на страната да е ставал пътен инцидент с участието на неин лужебен автомобил.