Коалицията е между ГЕРБ, БСП и ДПС, заявяват от Атака
Коалицията е между ГЕРБ, БСП и ДПС, заявяват от Атака / снимка: Sofia Photo Agency, архив
БСП, ДПС и ГЕРБ са реалната тройна коалиция, категорични са националистите
67052
БСП, ДПС и ГЕРБ са реалната тройна коалиция, категорични са националистите
  • БСП, ДПС и ГЕРБ са реалната тройна коалиция, категорични са националистите

„Атака" отхвърли обвиненията на ГЕРБ, че националистите имат договорки с БСП и ДПС. На свой ред хората на Волен Сидеров обвиниха останалите три парламентарни групи в коалиция.

От „Атака" обясниха още, че няма да напуснат този парламент въпреки всичко, защото може да ги няма в следващия и тогава няма да има кой да разкрива истината.

Депутата от Атака Илиян Тодоров коментира, че е настъпил вече моментът, в който да се разбере чрез техните действия и чрез действията на останалите парламентарни партии, коя всъщност е реалната тройна коалиция: „Моля ви, да спрете да разпространявате манипулацията на ГЕРБ, която казва: „Ето, тройната коалиция - Атака-БСП-ДПС". Явно е по действията, че е точно обратното. И ГЕРБ, и БСП са тези, които работят заедно в името на своя и чуждия интерес, но не и на българския. Вие видяхте ли последните социологически проучвания. В тях ясно се вижда, че при един следващ парламент партиите, които ще намерят място, са точно същите: ГЕРБ, БСП и ДПС. Но тогава не се знае дали ще има партия като „Атака", която да показва на всички медии, на цялото общество, какво всъщност те вършат. Тогава ще си го правят скрито, тихичко, потайно и никой няма да разбере какво правят, същите тези. Това са социологическите проучвания, не мои данни".