Една от големите звезди на световния кеч Мирослав Бърняшев, известен за феновете като Русев, пристигна в България с любимата си. Двойката е у нас за почивка и за снимките на реалити шоу, съобщава NOVA.

2.5 милиона души гледат изявите на двамата в шоуто „Разбиване” само в Съединените щати. 1,6 млн. пък са абонатите на онлайн платформата, които всеки месец си плащат по 10 долара, за да следят всяка крачка от живота на кечистите.

Лана прие православната вяра, за да се омъжи за Русев в България (ВИДЕО)

Мирослав Барняшев
е от Пловдив. Заминава за Съединените щати на бригада. Започва да тренира в професионална кеч школа, а за да се издържа, работи в строителството, разнася пици и дори му се налага да спи в колата си.

През миналата година той се ожени за Лана – бивш модел, балерина, танцьорка, актриса, а днес една от най-популярните дами в кеча. Направиха го с две сватби – една в Малибу и една в Пловдив. Американката дори беше кръстена в Бачковския манастир, за да бъдат спазени всички традиции.

От известно време двойката живее в голямо имение в Нешвил, където Русев се опитва да пренесе и кътче от България.

В следващите дни голям екип от шоуто „Total Divas” на Световната кеч федерация ще следи всяка минута от почивката на Лана и Русев, защото до този момент рейтингите в Съединените щати показват, че техните изяви извън ринга са най-интересни за аудиторията.
 
nova.bg