/ пресцентър, ВМРО
Депутати, кметове и общински съветници от ВМРО от цялата страна се включват в патриотичното фото предизвикателство на Каракачанов.

Вицепремиерът призова в деня на Ботев да положим цветя пред най-близкия паметник, посветен на паметта на загиналите за Освобождението на България
Въпреки пандемията да сведем глави пред паметта на дедите ни, извоювали нашата свобода, става ясно от публикация на Красимир Каракачанов във Фейсбук. 

Идеята на вицепремиера идва поради забраните за събиране на големи групи от хора, наложени от противоепидемичните мерки, които ще осуетят традиционните Ботеви чествания на Околчица и в цялата страна.



"Призовавам всеки българин да си направи снимка и да я качи в своята Фейсбук страница, в Инстаграм или Туитър, да покажем, че и разделени можем да бъдем заедно и да отдадем нужното уважение на стотиците хиляди българи, които са се отрекли от себе си в името на Майка България, категоричен е още Каракачанов в своето предизвикателство, което отправя към всички българи"., пише вицепремиерът. 

Депутатите, общинските съветници и кметовете от ВМРО в цялата страна ще се присъединят към патриотичното фото предизвикателство.