Кандидати за евродепутати на ГЕРБ откриват приемна в парка Заимов
Кандидати за евродепутати на ГЕРБ откриват приемна в парка Заимов / снимкa: Sofia Photo Agency

Представители на политическа партия ГЕРБ в 11.00 часа ще посетят детския учебен център на ул. „Боймар" в столичния 10 микрорайон на „Люлин", бл. 148 партера и ще открият нова приемна в квартала, която се намира на ул. Орион № 33А.

По-късно от 12.30 часа организационният секретар на ГЕРБ Красимир Велчев ще открие нов офис на партията, намиращ се в София, ж.к. „Надежда" 3. На събитието ще присъстват и кандидатите за евродепутати Румяна Желева, Владимир Уручев, Мария Неделчева, Андрей Ковачев, Моника Панайотова, Преслав Борисов, Ана Страшимирова, Стефан Шилев, Делян Добрев, Ренета Рашкова и Ангел Джалъзов.

От 16.00 часа на открита шатра в парка Заимов в София кандидатите за евродепутати от политическа партия ГЕРБ Румяна Желева, Владимир Уручев, Мария Неделчева, Андрей Ковачев, Моника Панайотова, Преслав Борисов, Стефан Шилев, Делян Добрев и Ангел Джалъзов ще отговарят на въпроси на гражданите.

След това в 17.30 часа председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Илиана Иванова, Мария Неделчева, Моника Панайотова, Преслав Борисов и  Делян Добрев ще посетят Пирдоп. Те ще присъстват на предизборен концерт, на който ще запознаят обществеността с приоритетите на ГЕРБ и визията на партията за развитието на европейска България. Концертът ще премине под основния слоган на кампанията на ГЕРБ „Да докажем, че България може".