Израелски граждани все още издирват близките си
Израелски граждани все още издирват близките си / снимка: DarikNews.bg, Диана Бедросян
Израелски граждани все още издирват близките си
55395
Израелски граждани все още издирват близките си
  • Израелски граждани все още издирват близките си

Все още има израелски граждани, които са пристигнали у нас и нямат информация за близките си. От снощи Дейвид Даян се опитва да намери своите, но без резултат. Той нито знае дали са били във взривения автобус, нито дали са отпътували обратно за Израел. Ето какво още разказа Дейвид Даян:

"Ние пътувахме вчера 146 души. Както знаем, всички ранени и други хора се върнаха обратно в Тел Авив, което е около 66-67 души. Знаем, че има трима души, които са откарани в София и една от тях вече е починала. Дотук добре - знаем, двама души са в София. Знаем също, че общо седем са загиналите - един от тях е шофьорът, който е българин, другият е самоубиецът, който е взривил автобуса. И така ни липсват 26 души. Просто не знаем къде да ги намерим.

Вчера говорих с един от министрите, които бяха на летището. Казах му, че имам нужда от помощ и той каза, че ще каже на някой друг, но не каза на никого. На никого не каза. Цяла нощ не съм спал. Ние трябва да намерим всички хора, ще ходя където и да е, докато не намеря моите хора".