Издирват Даниел Вичев около жп линията в Червен бряг
Издирват Даниел Вичев около жп линията в Червен бряг / netinfo
До момента не са намерени следи от изчезналия след пожара във влака София – Кардам Даниел Вичев. Предполага се, че е възможно по време на трагедията 25-годишният мъж да е скочил от влака в движение.

В акцията участват 15 души, близки и приятели на Даниел, и шестчленен екип на „Гражданска защита” в Плевен. Претърсването ще продължи до довечера.

Ето какво каза пред Дарик шефът на дирекцията инженер Георги Линков:

Няма никакъв резултат още, няма потвърждение на това, че наистина някой е скочил, но се проверява участъка от Червен бряг до Карлуково от двете страни на линията.

В колко часа сте започнали?

Сутринта в 9 ч. Един път минаха, няма никакъв резултат, сега повторно минават участъка, пътя. Като се убедят заинтересованите, близките, че няма резултат, няма шанс... Няма и очевидец, няма свидетел, който да потвърди, че наистина е скочил.

На гара Червен бряг продължава вторият подробен оглед на двата изгорели вагона от нощния влак София - Кардам при пожара на 28 срещу 29 февруари. До момента са разпознати двама мъже и две жени от загиналите осем души в пожара във влака. Най-късно до понеделник ще бъдат идентифицирани и телата на другите загинали.