граница граничен пункт
граница граничен пункт / МВР
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните пунктове с Румъния, съобщават на интернет страницата си от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР по данни към 06:00 часа тази сутрин. Движението е интензивно на граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) „Крадам“, „Видин“ и „Оряхово“. 

На границата с Гърция движението се осъществява нормално на всички гранични пунктове. През ГКПП  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празнчните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата със Северна Македония и Турция трафикът е нормален на всички гранични пунктове, допълват от „Гранична полиция“. 



Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Маргарита Колева/БТА