Има вероятност убийците на сестрите Белнейски да са в чужбина
Има вероятност убийците на сестрите Белнейски да са в чужбина / netinfo

Не е изключено убийците на сестри Белнейски да са зад граница според директора на следствието в Пазарджик Вихър Недялков. Една от основните пречки за неразкриването на убийството, смята той, е, че все още не са уточнени мястото и часът на насилствената смърт и липсват всякакви улики от местопроизшествието.

Сестрите Белнейски бяха открити в местността „Грамадите” край Брацигово, където, според разследващите, са били оставени труповете им.

„Има вероятност анализаторите да не са направили съвсем точен анализ на престъплението”, каза още директорът на следствието в Пазарджик Вихър Недялков и отрече всички упреци към следователите, които първи са направили оглед на мястото, където бяха намерени телата на убитите сестри.

Вчера заместник-апелативният прокурор на Пловдив Румен Боев каза за Дарик, че все още няма свидетели-очевидци, и дори няма кръг от заподозрени като извършители на двойното убийство.

Той обяви, че от Англия не е получена и ДНК-експертизата по случая с убийството на сестри Белнейски, въпреки, че днес изтича обявеният от прокуратурата 20-дневен срок за пристигането й.

По информация от следствието до момента по случая са разпитани около 10 хиляди души. Убийството обаче остава неразкрито.

Други новини от Пловдив