Играчи на „Левски” – герои в масов бой насред София
Играчи на „Левски” – герои в масов бой насред София / cнимкa: БГНЕС

Футболистите на „Левски” Юсеф Рабех и Рашид Тиберканин участваха в криминален екшън в центъра на София, разиграл се късно снощи, съобщава gong.bg. В района на НДК, на кръстовището на бул.”Витоша” и бул.„Пенчо Славейков”, двамата претърпяха леко пътно транспортно произшествие с таксиметров автомобил. „Опел”-ът на играчите и кола на една от големите столични таксиметрови компании се засекли, но според очевидци без да се стигне до сериозни поражения.

Веднага след инцидента, Рабех и таксиметровият шофьор изскочили от колите и се спречкали. Според футболиста, той е бил нападнат от другия мъж, а според такси-компанията шофьорът е бил блъснат от защитника. Минути след това на мястото на събитието вече имаше над 20 таксиметрови коли, казаха за „Гонг” очевидци.

След като усетили обаче накъде отиват нещата, Рабех и Тиберканин си плюли бързо на петите, и успели да се измъкнат до пристигането на полицията на мястото. Според запознати, футболистите на „Левски” са изяли по някои друг шамар, но и са отвърнали подобаващо на атаката.

От „Пирогов” съобщиха, че през спешните кабинети на медицинския институт е преминал само един от таксиметровите шофьори, но състоянието му не е тревожно. Нито Рабех, нито Тиберканин са дотам пострадали, че да се нуждаят от спешна медицинска помощ.

От пресслужбата на „Левски” отказаха коментар, докато не се запознаят с подробностите по случая. Очаква се ръководството на „Левски” да обсъди по-късно днес инцидента с мароканските футболисти, след като двамата дадат обяснения пред клубната управа.

Oще спортни новини четете в gong.bg