/ iStock/Getty Images
Шампионът Лудогорец реализира три гола при визитата си на ЛАСК в Линц, но регистрира загуба с 3:4 в епичен втори мач от груповата фаза на Лига Европа, съобщава Gong.bg. 

„Орлите” губиха с 1:4 до 56-ата минута, но влезлият като резерва Каули Оливейра вдъхна увереност на българите и вдъхнови отбора за още голове. С хеттрик за „орлите” се отличи Елвис Ману, който вкара и трите гола за Лудогорец, но два гола на Хюсеин Балич (2’ и 56), Андреас Грубер (12) и Марко Рагуж (34) донесоха победата за австрийския тим над „зелените” от Разград. Домакините доиграха мача с 10 човека, след като Лукас Гъргич беше изгонен в 72-ата минута.

Станислав Генчев залага на Елвис Ману на върха на атаката, след като българският отбор е раздиран от кадрови проблеми в нападение, след като Клаудиу Кешеру и Ихинио Марин са с контузии, както и Кирил Десподов, който се контузи през първата част на дуела с Антверп. На вратата е Пламен Илиев, а квартетът пред него е от Сисиньо, капитанът Моци, Вердон и Недялков. Сантана, Баджи и Анисе пък са тримата халфове, които ще помагат на Текпетей и Янков за атаките на "орлите" от Разград.
Gong.bg