ГЕРБ ще връщат доверието в България
ГЕРБ ще връщат доверието в България / netinfo
ГЕРБ ще връщат доверието в България
19863
ГЕРБ ще връщат доверието в България
  • ГЕРБ ще връщат доверието в България

Партия ГЕРБ откри приемна за граждани в столичния кв. "Връбница", до 61-о Основно училище, на бул. Ломско шосе. С балони символично във въздуха беше пусната уголемена бюлетина с номер 3, с която ГЕРБ ще се яви на евроизборите.
 
Кандидатите на ГЕРБ за евродепутати - третата в листата Илиана Иванова и седмата - Моника Панайотова, се срещнаха с граждани на квартала, които зададоха въпросите си към тях.

"Най-често избирателите питат дали и след изборите ще продължим да се срещаме с тях, защото, за съжаление, винаги са били свидетели на обратното. Ние ги уверяваме, че тези срещи ще продължат, защото самото мото на най-голямата група в ЕП, тази на Европейската народна партия, е "Гражданите в сърцето на Европа" и затова заедно с тях, реалното лице на България, искаме да управляваме правилно България и да ги върнем да живеят в страната ни", каза Моника Панайотова, която е и председател на младежкия ГЕРБ.

Илиана Иванова пък заяви, че кандидатите на ГЕРБ целят възвръщане на доверието към страната ни. "Това е един от най-важните за разрешаване въпроси, защото доверието се гради трудно и бавно, но се разрушава бързо. Този въпрос за нас има две измерения. От една страна ние като членове на най-голямата партия в ЕП Европейската народна партия ще използваме всички средства чрез депутатите, които познаваме там и чрез връзките, които ще създадем, за да лобираме за възвръщане на това изгубено доверие. От друга страна трябва отвътре, от България, да показваме реални резултати за борба с корупцията, реални резултати за хора, вкарани зад решетките, защото именно тези резултати ще върнат доверието в европейските ни партньори", категорична беше Илиана Иванова.