ГЕРБ представя листата си в Бургаска и Добричка области
ГЕРБ представя листата си в Бургаска и Добричка области / netinfo

Кандидатите за евродепутати на ГЕРБ Румяна Желева, Росица Пенчева, Станислав Петков, Стефан Шилев, Ренета Рашкова и Ангел Джалъзов ще бъдат в Бургаска област.

От 11.00 часа в концертната зала на села Равда те ще се срещнат с работодатели, ресторантьори, хотелиери и граждани. От 12.00 часа водачът на листата на ГЕРБ - Румяна Желева заедно със Станислав Петков ще отговаря на въпроси на гражданите в открита приемна във фронт офиса на ГЕРБ, който се намира на  ул. „Богориди" в града.

От 15.00 часа двамата кандидати ще се срещнат с работници от фирма „Авес - Черни връх". От 14.00 часа Стефан Шилев и Ренета Рашкова  ще имат среща с обществеността в Центъра „Св. Георги" - Поморие, а Росица Пенчева и Ангел Джалъзов - в кафе-панорама „Джой" в Айтос. От 19.00 часа ГЕРБ организира предизборен концерт в Пантеона в Морската градина на Бургас. Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандитатите за евродепутати от листата на партията Андрей Ковачев, Моника Панайотова, Преслав Борисов, Ана Страшимирова и Мария Рабаджийска ще посетят област Добрич.

В 15.30 часа в Балчик те ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в читалище "Отец Паисий",  в 17.00 часа - ще имат среща граждани в Кранево, а в 18.00 часа в Добрич в Държавния театър "Йордан Йовков" е концерта на ГЕРБ за представяне на кандидатите за членове на Европейският парламент.

От 20.00 часа Цветанов ще представи кандидатите за евродепутати на ГЕРБ в Шумен в ДКТ "Васил Друмев", като в концерта след това ще участват фолклорни ансамбли  "Мадара" и "Звънче".

Кандидатът за евродепутат и втори в листата на ГЕРБ Владимир Уручев, ще посети област Смолян, от където е издигнат. От 12.00 часа той ще посети община Чепеларе, където ще се включи в тържествата на село Павелско и ще се срещне със симпатизанти в село Забърдо. След това  Владимир Уручев от 15.30 часа ще посети селата Виево, Славейно, където ще бъде в 17.30 часа, Петково - в 19.00 часа и Кутела - в 20.30 часа.