ГЕРБ на предизборна обиколка в Южна България
ГЕРБ на предизборна обиколка в Южна България / БГНЕС

Кандидата за евродепутат от ГЕРБ Владимир Уручев ще посети област Смолян, където ще се срещне с обществеността на село Борино, община Борино, с гражданите на Девин, а по-късно ще посети село Селча в община Девин.

Председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Владимир Уручев, Илиана Иванова, Преслав Борисов, Ана Страшимирова и Делян Добрев ще се срещнат с граждани от 16.30 часа в Димитровград в офиса на партията, намиращ се на булевард Раковски № 16. От 18.00 часа на централният площад Свобода в Хасково Цветанов ще представи кандидатите за евродепутати на ГЕРБ на предизборен концерт в града. От 20.15 часа в Драматично-куклен театър „Константин Величков" е предизборния концерт на ГЕРБ в Пазарждиж.

ГЕРБ-София организира хепънинг от 10.00 часа пред църквата „Свети Никола" в квартал Възраждане. В него ще вземат участие кандидатите за евродепутати на ГЕРБ Андрей Ковачев и Моника Панайотова.

От 12.30 часа до 13.30 часа кандидатите за евродепутати на ГЕРБ Мария Неделчева и Андрей Ковачев ще отговарят на въпроси на гражданите на открита приемна, намираща се на входа на езерото Ариана откъм Орлов мост в София. След което двамата ще се срещат с граждани в открита приемна пред НДК на ъгъла между бул. Витоша и бул. Патриарх Евтимий. В 16.00 часа от НДК ще тръгне пътуваща платформа на ГЕРБ, която ще обиколи София, за да запознае столичани с кандидатите на ГЕРБ и техните идеи.

Кандидатът за евродепутат на ГЕРБ Мария Неделчева ще участва в дискусия с граждани от 18.30 часа в театър Ариел, Слатина.

Председателят на Столичната организация на ГЕРБ - Лъчезар Иванов заедно с водачката на евролистата на партията Румяна Желева ще се срещнат с членове на Съюза на фармацевтите в Културен дом Искър от 19.00 часа.