ГЕРБ изпраща 16 русенски ученици в Европейския парламент
ГЕРБ изпраща 16 русенски ученици в Европейския парламент / снимка: ГЕРБ

Председателят на политическа партия ГЕРБ Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати Мария Неделчева, Андрей Ковачев, Станислав Петков и Ренета Рашкова са на работни посещения в Русе и региона. Тази сутрин те се срещнаха с членове и симпатизанти на русенското пристанище. Разговорите се проведоха на кораба "Рожен".

Всички пълни отличници от русенските училища посрещнаха в Русе председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати. От крайдунавския град започва инициатива на политическата партия зрелостници да посетят Брюксел за да се запознаят с функционирането на най-голямата европейска институция, заяви Цветанов. От Русе Европейския парламент ще посетят 16 момичета и момчета.  

„И всеки един от тях може би тази година възползвайки се от правото си да гласуват, смятам, че ще упражнят правото си на глас, защото техния глас трябва да бъде чут. Те са хората, които трябва да определят и да бъдат съпричастни към бъдещето, както на страната, така и на самите тях", каза Цветанов на срещата.

Искаме да направим демократична европейска държава, изтъкна председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Посещението в Русенска област продължава с откриването на офис на ПП ГЕРБ в село Иваново и среща с хората в село Тръстеник.

Новини от Русе