ГЕРБ: Думите на Илияна Йотова са лъжа
ГЕРБ: Думите на Илияна Йотова са лъжа / netinfo

Във връзка с изнесени публично по Дарик радио лъжи от г-жа Илияна Йотова, лъжи за отправяни от кандидат-кмета на ПП ГЕРБ за с.Мрамор г-жа Даниела Милчева заплахи, към уж до този момент независимия кандидат за четвърти кметски мандат в Мрамор г-жа Руска Дросева, обявен вече открито като кандидат на БСП, заявяваме, че двете дами откровено и нагло лъжат. Въпросната среща е станала пред доста свидетели и г-жа Дросева по никакъв начин не е могла да обясни какво прави в сградата на кметството в 22:00 ч .вечерта, което е постоянната й практика.

Г-жа Руска Дросева и БСП не могат да преглътнат факта, че 61% от гласувалите в неделя са се обявили недвусмислено срещу некадърното и корумпирано управление на г-жа Дросева.

Избирателните секции в Мрамор №52 и №53 отчетоха най- високата избирателна активност в цялата Столична община от почти 63% от имащите право на глас, това не харесва нито на кандидат-кмета на БСП нито на самата БСП.

ГЕРБ е гарантирала откритост и честност пред обществото и наше законно право е да реагираме срещу подобни нагли инсинуации, които целят да компрометират кандидатурата на ПП ГЕРБ.

Агонизирането на БСП и тройната коалиция за съжаление е грозен проблем, инфектирал цялата ни държава.

Чуйте в звуковия файл какво каза Даниела Милчева пред Дарик: