Фидосова проявявала команден стил на работа в отсъствието на Борисов
Фидосова проявявала команден стил на работа в отсъствието на Борисов / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Фидосова проявявала команден стил на работа в отсъствието на Борисов
65639
Фидосова проявявала команден стил на работа в отсъствието на Борисов
  • Фидосова проявявала команден стил на работа в отсъствието на Борисов

Искра Фидосова е проявявала команден стил в мое отсъствие, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той е получавал информация за скандалната депутатка от Монтана чрез други народни представители.

„Бях чувал от колеги в парламента, че тя проявява такъв стил на работа в парламента в мое отсъствие, команден стил. Именно затова предприех тези мерки", каза Борисов.

По повод инициалите Б.Б. в прословутото тефтерче на вече бившия председател на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов, лидерът на ГЕРБ коментира: „Ако аз имах каквато и да било роля в това тефтерче, нямаше да подаде отговорност Фидосова, бъдете сигурни. А в това тефтерче, доколкото разбрах, е имало и други имена и господин Местан много добре ги знае, така че избирателно бяха посочени някои имена. Има и други".

На въпрос чии са другите имена, Борисов каза, че те ще станат ясни в течение на процеса. ГЕРБ е партия, която се съобразява с мнението на партньорите в Брюксел, подчерта нейният лидер. Не се приемаше добре това, че ГЕРБ отсъства от парламента и по техния си дипломатичен начин те го казаха, напомни Борисов. Той обясни, че умее да се вслушва в тези сигнали, защото от там идват парите, фондовете и европейците дават от своите данъци за българите.