Еротичен модел назначен в НЕК за технически сътрудник
Еротичен модел назначен в НЕК за технически сътрудник / снимка: БГНЕС

Скандал заради еротичен модел, назначена за технически сътрудник, гръмна в НЕК. Новоназначената красавица, която се подписвала под заплата от 3000 лева, се снимала за множество еротични мъжки списания. Снимките й разпространи в своя Facebook профил нейна колежка, съобщава „24 часа".

Дългогодишната служителка в Националната електрическа компания Елена Миланова публикувала в социалната мрежа статус, изразяващ възмущение от нова колежка - била еротичен модел. От поста става ясно, че Миланова работи 15 години в НЕК:

"Шок и ужас или тотално падение? Това се питам за институцията, в която работя от 15 години", пише Миланова. „От 2-3 седмици на етажа, на който работя, се разхожда нова колежка. Момичето е на около 24-25 години и наистина е много красиво. Разпитах колежките и се оказа, че е назначена като технически сътрудник в Управление „Обществени поръчки". Разбрах, че се казва Елена Бончева и реших да я чекна в Google. И тогава вярно изпаднах в шок - Еленчето се оказа еротичен модел, снимал се за доста мъжки списания. Та сладураната е назначена за технически сътрудник и се подписва под заплата от 3 хиляди лева на месец. А е толкова млада, но очевидно пробивна и по компетентна от мен. Сигурно се чудите къде работя - в НЕК! Аре сега на ви и на вас - шок и ужас. Очевидно новите ръководители на НЕК или техните шефчета са решили да презаредят „системата", като пуснат малко „високо напрежение" в родната енергетика. И как не - в едно списание новата ми „колежка" заявила, че всичко в нея е напълно естествено и че имала пиърсинг на най-интимното възможно място и това я възбуждало. О, Боже!".

От НЕК потвърдили пред "24 часа", че имат служителка Елена Бончева.