Емил Кошлуков: Според мен НДСВ приключиха
Емил Кошлуков: Според мен НДСВ приключиха / снимка: Sofia Photo Agency
В момента в НДСВ върви търговия - пазарене и откупване на депутати, така лидерът на „Новото време” Емил Кошлуков коментира в „Денят” на Дарик случващото се в жълтата партия. “Според мен НДСВ приключиха”, заяви Кошлуков, според когото ще има още 15 – 20 отцепници от партията.

Лидерът на “Новото време” определи отцепените като много богати и влиятелни депутати. “От химикалки до хеликоптери всички сделки са минавали през тях”, каза Кошлуков и припомни, че това са политици, които участват в управлението на страната вече 6 години.

“Министрите, които са проблемни, ще бъдат махнати от Станишев, за да няма сътресения до края на мандата”, прогнозира лидерът на „Новото време”. Кошлуков е сигурен, че за партията на Симеон Сакскобургготски винаги ще има кой да гласува, защото в България има около 7 процента “царисти”.

Ето какво още каза Кушлуков за Дарик:

„Тези хора, които са отделени, са много влиятелни хора. Това са хора с много пари, с много назначения. Те управляват шест години. Панайотов е шеф на група, вицепремиер, ресор е на силови министерства. Свинаров е министър на най-богатото министерство. Всичките тези хора са били във властта. Ралчев държи цяла Варна, корабостроителници, големите сделки – всичко е минало през тях. Те имат много назначения. Той царят не им знае всичките хора. Те имат примерно по 1000-2000 човека, той не може да ги намери къде са назначени, не знае кой ги е подал. Фирми, агенции, дирекции управляват се от тях”.