Интересен разговор влезе в живото излъчване на Христо Иванов от протеста в неделя вечерта. 

Докато лидерът на "Да, България" протестираше около палатковия лагер на Орлов мост и излъчваше подвизите си на живо в социалните мрежи, към него се приближи негов съратник и поиска да се фотографира с него. 

„Я ме щракни, защото като стане премиер, дет‘ се вика, да не ни забрави“, започва разговора мъжът, разпознат от мнозина като бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски. 

„Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“, напира да му каже Ламбовски, но протестиращият Иванов рязко се дърпа назад видимо смутен. "Чакай сега, че правим лайф.", прекъсва го Христо Иванов, но събеседникът му отново настоява да му съобщи новината. "Само да ти кажа, обадил се на Маджо…“, продължава да упорства Ламбовски. Иванов обаче бърза да приключи разговора, бързо го скастря с "Шшшт " и му дава знак с ръка, че не е времето и мястото да обсъждат подобни неща. „После ще говорим“, съгласява се Ламбовски. 

Името на Димитър Ламбовски се свързва с групировката СИК през 90-те години. Миналото му лъсва, след като в колата му бе поставена бомба. Той е и собственикът на частното гробище в Бояна. 

На интересния разговор реагираха редица обществени фигури, сред тях и депутатът Десислава Атанасова.

"
След обажданията на 💀, обажданията на Маджо❗ Приближаващият за снимка - Ламбовски ( свидетел по "Осемте джуджета"). "Чакай, чакай, че сме лайф"🤔 Можехте да питате Канна за микрофоните🤣 Иво Мирчев, ти ли снимаш?", пише Атанасова в пост в социалните мрежи и припомня, че името на Маджо се свързва организираната престъпност от времето на Прехода. Журналистът Николай Бареков също не подмина случката и изказа своя прочит на събитията с публикация във Фейсбук. 
 

Бареков Христо Иванов
Facebook/Nikolay Barekov