Милен Михов
Милен Михов / NOVA
"Темата с учебниците е много важна, беше направена проверка на съдържанието по наш сигнал преди 2 г. Един учебник за общообразователните дисциплини да се стандартизира, беше нашето предложение. За профилираните паралелки заради измененията на технологиите може да има повече възможности". С тези думи започна участието си в предаването "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS доц. Милен Михов, зам.-председател на ВМРО.

По думите му изказването на Нинова за учебниците е политическа манипулация, защото тя споменава конкретен учебник. А това, че в един има методическа грешка, не е обобщаващо за всички.

"Има много екзотични имена на коалиции, политическият PR се развива. Хората реагират на успешен или неуспешен PR, качеството и реалните постижения или грешки на политическите фактори е определящо", смята доц. Михов.

БСП и ГЕРБ отново спорят за учебниците

"Разделихме се от ОП и така смятаме, че отправяме послание за преки действия. ВМРО няма да се яви само на изборите, а ще бъде политическа платформа с широко гражданско участие" сподели зам.-председателят на ВМРО.

Според него шествието „Луков марш“ е било дамгосано като шествие на фашисти и крайни представители на ксенофобски организации, но ВМРО се е истанцирало отдавна от тази проява, която не бива да бъде оценявана толкова крайно.

Той смята, че няма да има сериозни пречки за провеждане на изборите.
NOVA