Дирите на изчезналия Иван се губят между две заведения
Дирите на изчезналия Иван се губят между две заведения / снимка: Дарик - Благоевград

18-годишният Иван Георгиев Тумбалов от Благоевград продължава да е в неизвестност вече четвърти ден. Момчето е обявено за общодържавно издирване.

Иван е видян за последно в новогодишната нощ. Към 23.30 ч. на 31 декември 2008 г. младежът е напуснал апартамент в бл. 2, вх. А, в кв. "Струмско", заради скандал с приятели, научи Дарик радио. Там Иван Тумбалов е празнувал с компания посрещането на новата година. Младежът тръгнал пеша сам от отдалечения квартал до центъра на града. Към 00.30 ч. Иван е отишъл в известния клуб "ДРЪМ", където останал до 01.15 ч., съобщи за Дарик радио един от съдържателите на заведението Методи Методиев.

По думите му, не след дълго компанията, която Иван оставил в "Струмско", го е последвала в нощното заведение. Нямаше препирни и скандали, но Иван на няколко пъти излизаше навън сам, след което си тръгна, каза Методиев.
Според барманка в "ДРЪМ", с която изчезналият младеж е съученик в Езикова гимназия, Иван Тумбалов се е отправил към клуб "Ъндърграунд". Оттогава никой нищо не знае за момчето, коментира още Методи Методиев.

Момчето е с нормално телосложение, високо към 175 см., с къса черна коса, облечено с черно яке с качулка от брезент, тъмни дънки и черни боти.

Умоляват се всички, които разполагат с информация за изчезналия младеж, да позвънят на тел. 0897 855567 или да сигнализират в най-близкото полицейско управление.

"Полицията е вдигната на крак, но ние нямаме вести за него", каза пред Дарик радио неговата майка Мария Тумбалова. Тя сподели, че последно е разговаряла със сина си в новогодишната нощ, преди 24 часа. "Ходихме и при екстрасенси, въпреки че не им вярвам. Моля се Иван да е жив и да се прибере у дома", сподели Тумбалова. (нейният разказ може да чуете в прикачения файл)