Депутат предлага бъдещите премиери да минават през ДНК тест
Депутат предлага бъдещите премиери да минават през ДНК тест / netinfo

Кандидатите за министър-председател на България трябва да минават задължително през ДНК тест, предложи в Стара Загора независимият депутат Тодор Великов. Така би се установило вземал ли е наркотици бъдещият премиер, както и други факти от миналото му.

Освен оригиналното предложение, бившият организационен секретар на РЗС заяви, че на този етап е твърдо убеден, че няма обратен път към тази партия.

„Стигнах до това решение заради скандалните разкрития около подписката за свикване на Велико народно събрание и заради случая с момчето, което призна за отношенията си с Яне Янев", каза Тодор Великов.

Той също така изрази готовност да напусне парламента при следното условие: „Ако г-н Янев докаже,че сме получили средства да гласуваме за българското правителство и той се окаже прав, аз съм готов да напусна българския парламент. Но ако той не може да го докаже, аз призовавам той да напусне парламента".

Тодор Великов допълни, че основната му задача като независим кандидат с десни убеждения е да не позволи БСП и сателитите й да управляват България.

Други новини от Стара Загора