Дебора майка
Дебора майка / БГНЕС
Дебора Михайлова, която стана жертва на насилие и беше обезобразена с макетно ножче през 2023 г., сподели видео в профила си във Facebook, след като Георги Георгиев, обвинен за средна телесна повреда, беше пуснат под домашен арест.

Тя заяви, че не е подвела никого и не е злоупотребила с никого. "Имах постъпили 25 000 хиляди лева. 20 хиляди лева бяха спонсорство от фирма", посочи тя и изтъкна, че сметката ѝ е лична, а не дарителска, посочи тя относно слуховете, че има 200 хиляди лева в сметката си и има повече дарения в сметката си, отколкото е декларирала.

Случаят Дебора от Стара Загора: Пускат под домашен арест Георги Георгиев

"Имаше слухове, че по личната ми сметка са постъпили 200 хиляди лева. Представила съм банково извлечение от личната ми сметка по повод две жалби, постъпили точно по този въпрос, като стана ясно, че такива пари в сметката ми изпратени нито еднократно, нито имам толкова общо в нея", изтъква тя във видеото.

Михайлова също така споделя, че носи борбения характер на майка си и няма да се предаде, защото е искрена. Тя също така благодари хората, излезли на протестите, които не само са защитили нея, но и своите деца, защото подобни хора, ако мога да ги нарека така, не трябва да се оставят да се разхождат на свобода", коментира тя решението ан съда да пусне под домашен арест обвиняемия Георги Георгиев.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня