/ nova.bg
Бизнесменът Цветомир Найденов, който сезира прокуратурата, че е бил заплашван с убийство от Васил Божков, коментира като несериозен опит за компромати снимките на есемеси, които укрилият се в Дубай бизнесмен публикува сутринта. Собственикът на efbet реагира с насмешка на въпросната конспирация..

Найденов призовава още разследвания за участие в ОПГ за убийства и изнасилвания: "Я пусни смс-те как поръчваш Манол Велев и Йордан Динов да бъдат убити", като се заканва: ".... доживотна присъда те очаква!"

Васил Божков показа снимки на есемеси с Vladi Goranov

"Това ли измислихте бре, конспираторчета?, коментира Найденов и обвинява авторите на мероприятието в опити за дестабилизация. Найденов казва още по адрес на Божков, че го помни като "комарджия, който бележеше картите".







Междувременно бившият финансов министър Милен Велчев коментира по бТВ, че "подобни разкрития биха могли да са автентични, но може и да не са". "Аз не съм имал подобни комуникации с Васил Божков в битността ми на финансов министър, но не бих хвърлял камъни в чуждата градина", категоричен беше Велчев.