/ БГНЕС, архив
Заради футболното дерби променят временно движението покрай стадиона
Тази вечер предстои пореден епизод от едноименната поредица ЦСКА - Левски. Този път вечните футболни врагове се изправят в директен сблъсък в полуфиналите за Купата на България.

"Червените" са домакини в първата среща на "Васил Левски". Мачът е с начало 18:00 ч. и ще може да го следите пряко по Дарик радио.
 
18 март в Първа лига: ЦСКА победи Левски във вечното дерби

Очаква се ЦСКА и Левски да се хвърлят на 100% в днешния двубой, тъй като Купата и за двата отбора се явява като спасителен пояс. "Сините" отдавна се простиха с шансовете за титлата от първенството, но за отбора на ЦСКА все още има надежда. Лудогорец обаче значително усложни задачата на "армейците", побеждавайки на собствен терен с 3:2.
 

БГНЕС, архив


Наставникът на "червените" Стамен Белчев няма да може да разчита на много от основните си футболисти тази вечер. Сред големите отсъстващи са Фернандо Каранга, Станислав Манолев и Жеферсон Телес, които са наказани, а Кирил Десподов, Георги Китанов и Александър Барт са с травми, съобщава Gong.bg.
 
„Лудогорец” докосва седмата титла след обрат над ЦСКА-София

Гостите със сигурност повече от всеки друг желаят победата, тъй с последните изяви разочароваха сериозно привържениците си. Левски е в серия от три поредни загуби в първенството, но въпреки това собственикът Спас Русев продължава да е неотлъчно до отбора.
 

БГНЕС, архив


Вчера големият бос изгледа и последната тренировка на "сините" преди първия полуфинал за Купата на България. Заедно с шефа на стадион "Георги Аспарухов" дойде и солидна агитка. Феновете заеха място в Сектор В, откъдето окуражиха любимците си песни, скандирания и плакати.
 
За срещата довечера треньорът Делио Роси няма да може да разчита на левия бек Иван Горанов, който изтърпява наказание за натрупани пет жълти картона.
 

БГНЕС, архив

 

Заради футболната среща се въвеждат промени в движението покрай Националния стадион "Васил Левски". До 20.00 ч. довечера се забранява престоят и паркирането по алеите около спортното съоръжение. Забраната важи и за моста пред стадиона и на ул. "Ген. Гурко" между ул. "Любен Каравелов" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви". По преценка на СДВР след 17.00 ч. може да бъде спряно движението на автомобили в двете посоки около стадиона по ул. "Ген. Гурко", бул. "Драган Цанков" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", допълниха от Столична община.

Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. Планирани са стриктни действия за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Футболният двубой ще се излъчва пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA и GONG PLAY. Срещата може да проследите на живо в GONG.BG и пряко по Дарик радио.
gong.bg