Българския Бизнес Блок отива самостоятелно на изборите
Българския Бизнес Блок отива самостоятелно на изборите / cнимкa: Sofia Photo Agency

Политическият съвет на Българския Бизнес Блок (БББ) взе решение партията да се яви самостоятелно на изборите за евродепутати и на парламентарните избори. “Няма да се коалираме с никой!”, каза в Стара Загора председателят Кристиян Кръстев.

 

“Категорични сме, че на изборите за евродепутати и на парламентарните избори ще се явим самостоятелно с пълна листа”, заяви в Стара Загора председателят на Български Бизнес Блок Кристиян Кръстев.

 

“Нашите хора от политическия съвет взеха категорично решение да се явим на европейските избори сами. Не споделяме нито една от политиките, която е провеждана до сега по отношение на бизнеса и на българските граждани. Няма друга национална бизнес партия, освен Българския Бизнес Блок, която да защитава широкия интерес на търговците и икономически активните лица”, каза още той.

 

Кръстев прогнозира , че ако има 3-процентна бариера на изборите, партията може да прескочи 1%. Според бившият заместник-председател на Народното Събрание избирателната активност на населението ще е около 27%.