Българската Коледа: Актьори, музиканти, спортисти в подкрепа на децата
Българската Коледа: Актьори, музиканти, спортисти в подкрепа на децата / netinfo

"Българската Коледа" отново протяга ръка на десетки болни деца. Тази вечер обичани звезди от няколко поколения и техните деца застанаха заедно в подкрепа на кампанията.

Благотворителният концерт бе в Народния театър „Иван Вазов" и се излъчи пряко по NOVA. Тази година „Българската Коледа" подкрепя децата с тежки хронични заболявания. Всеки от нас може да помогне с SMS на номер 1117.

Обичани звезди от няколко поколения и техните деца застанаха заедно на една сцена. Част от тях са Графа и Мирела Демирева.

8-годишно момиченце прохожда с помощта на "Българската Коледа" (ВИДЕО)

„Най-важното нещо е децата ни да бъдат здрави. Затова всяка година подкрепям „Българската Коледа", защото всички заедно успяваме да помогнем на много детски съдби и това е страхотно. Благодаря на всички, които всяка година помагат на децата", каза Графа.

„Всеки има своите малки и големи победи в живота си. Тези деца са големите герои и смятам, че е много важно всеки един от нас да излезе от ежедневието на собствените си проблеми. Нека поемем отговорност за децата на България. Нека подадем ръка", призова Мирела Демирева.

Източник: nova.bg