Българинът, намерил Гейтли, не е обвинен за смъртта му
Българинът, намерил Гейтли, не е обвинен за смъртта му / снимка: Reuters
Българинът, намерил Гейтли, не е обвинен за смъртта му
22489
Българинът, намерил Гейтли, не е обвинен за смъртта му
  • Българинът, намерил Гейтли, не е обвинен за смъртта му

Българинът Георги Дочев, който е бил в дома на починалия певец Стивън Гейтли в нощта на смъртта, не е бил обвинен за случая и не е бил издирван от полицията. Това съобщи Дочев в интервю за Дарик от дома си недалеч от столицата на остров Майорка - Палма.

Стивън Гейтли от британската група „Бойзоун" беше намерен мъртъв в дома си в Палма в нощта срещу неделя. Преди това той и партньора му Анди Коулз обикаляли нощни клубове. Там срещнали българина Георги Дочев, с когото се прибрали заедно. Певецът е бил намерен на сутринта от Дочев, който твърди пред британските вестници, че открил тялото "бяло и студено". Пред Дарик Дочев съобщи, че му предстои среща с приятеля на починалия, за да уговорят съвместно интервю. Георги Дочев каза, че голяма част от написаното във вестниците не е истина.

„Сега имам среща с мъжа на починалия, защото аз не мога да живея така. Не знам кога ще ме оставят на мира. Аз се обадих на Бърза помощ, на полицията. Това, което се изписа, че ме търси полицията, че не знаят къде съм - не е вярно", заяви Дочев.

Цялото интервю четете ТУК.