Бриго Аспарухов: Предстои ни битка за София
Бриго Аспарухов: Предстои ни битка за София / netinfo
Предстои ни битка за София, заяви по време на първото си слово официалният кандидат-кмет на столицата, издигнат снощи от Висшия партиен съвет на БСП и столичната организация ген. Бриго Аспарухов.

Най-важната политическа задача за БСП до края на тази година е спечелването на местните избори и най-много места в местните общински съвети.

Така от трибуната на Историческа поляна министър Стефан Данаилов формулира най-важната заръка за социалистите до края на тази година. Тук бяха всички министри социалисти от кабинета на Сергей Станишев, депутати, областни управители, заместник областни управители, кметове и кандидат кметове, издигнати от левицата и нейните партньори.

Премиерът предупреди социалистите, че им предстои много тежка кампания, с много лъжи и популизъм от опонентите. Това трябва да очакват кандидат-кметовете на левицата. Левицата очаква още от своите кандидати да бъдат честни, да мислят за общата полза, да усвояват парите от Европейския съюз, и то за всички хора, а не за нечии интереси.

Левицата има издигнати свои кандидати в над 1000 кметства и райони.