Брат на Клюна намушка трима в заведение
Брат на Клюна намушка трима в заведение / снимка: Sofia Photo Agency
27-годишен мъж е с опасност за живота, след като бе намушкан с нож при масово сбиване в заведение на столичната улица „Пушкин” през изминалата нощ. Мъжът е с прободна рана в корема и е в шоковата зала в „Пирогов”. Полицията в столицата задържа инициаторите на боя, сред които и брата на застреляния преди 3 години в София Антон Милтенов – Клюна, Камен Милтенов.

Скандала между двете групи мъже е възникнал около час след полунощ, когато Камен Милтенов заедно с група мъже се е опитал да влезе в заведението. На компанията е било отказано да бъде обслужена, съобщава МВР. Отказът разгневил Милтенов. Той се нахвърлил върху 38-годишния собственик на заведението. Клиенти, които довършвали консумацията си, опитали да потушат разпрата и се притекли на помощ на нападнатия.

Неочаквано братът на Клюна извадил нож и намушкал трима от опонентите си. После избягал с компанията си с лека кола. След кратко преследване по столичните улици полицията е задържала Милтенов заедно с придружителите му. Разпитани са свидетели по случая.

Камен Милтенов е познат на полицията, тъй като е регистриран за кражби и грабежи, в това число и на автомобили. Спътникът му също е криминално проявен, уточняват от Столичната дирекция на полицията. От тримата пострадали в заведението в най тежко състояние е 27-годишен мъж, който е в „Пирогов” с опасност за живота.

В същата болница са и другите двама мъже, ранени при сбиването. Единият от тях е с прободни рани в гръдния кош, а вторият мъж е намушкан в бедрото.

Срещу брата на Клюна преди две години имаше опит за покушение, като срещу него беше открита стрелба в дискотека в кв. „Надежда”.