Лидерът на ГЕРБ обяви, че е чул по телефона нареждането да му сложат белезниците
Решението за ареста е взето на една оргия. Царете мислеха, че ще стоят в Министерския съвет до живот.

Това коментира на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод решението на съда на втора инстанция, че арестът му е незаконен и противоконстутиционен.

Окончателно: Съдът обяви за незаконен ареста на Бойко Борисов

„Само мога да благодаря на хората, които на две инстанции са взели това решение“, каза той и допълни, че „когато се отърваха от терора в Министерски съвет, много хора започнаха да разказват всъщност как е извършена тази грозна сцена“. По думите му те са знаели, че е незаконно и че това е произвол.

Борисов подчерта, че се е чувало по телефона как казват да му сложат белезници.

„Това решение е взето на една оргия с много уиски, бяло вино, пици на кристали, и заря поръчали, с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки 100%, че извършват незаконни действия и точно тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да правят съдебна реформа и да искат техният сатрап да е едноличен господар в КПКОНПИ“, заяви Борисов.

Той добави, че го притеснява „с какви хора си имаме работа“.

Оргия! Викали са горе полицаите да пишат, знаейки докрай, че това е незаконно, че ще падне в съда, защото е незаконно“, посочи още той и добави, че самият факт, че след толкова часа ровене, копане, разхвърляне на всичко, включително и креватите на децата, и не са намерили нищо, е показателен. По думите му в попълнения протокол за изземване пише, че не са открили нищо. „Подписвам го, те казват „съжаляваме“, но трябва да ви изведем. Така е разпоредено“, обясни лидерът на ГЕРБ.

Демерджиев: Не очаквайте от мен незаконни арести

„В публичните си изказвания Петков казва, че им била лоша комуникацията, сиреч - пиарът им слаб, и като наказание отива и арестува моя пиар, пак незаконно. Така ли се разправяш – защо трябва да влачиш жената пред децата и семейството ѝ“, попита той.

Според Борисов българинът е много страхлив и това е причината след падането на кабинета „Петков“ сега хората да разказват „какво чудо е било в Министерски съвет – малини и боровинки, и шампанско, и много уиски, ресторанти вътре за хранене“.
БГНЕС